Clubcompetitie

Clubcompetitie

De clubcompetitie is een competitie binnen de club. Elk lid van TC Heusden kan er aan deelnemen.

Voor nieuwe leden is deze competitie een aanrader: je leert er andere clubleden kennen. Deelname is gratis. Je hoeft niet over veel tenniservaring te beschikken. Je moet wel de tennisspelregels kennen en de basisslagen min of meer beheersen. Het is aangeraden om eerst enkele trainingslessen te volgen. Voor ieders kunnen en leeftijd is er een aangepaste groep.
De deelnemers worden ingedeeld in afdelingen naargelang hun tennisbekwaamheden. Iedere afdeling wordt dan nogmaals verdeeld in reeksen van +/- 8 personen. Dames en de heren in aparte reeksen.
In iedere reeks speelt elke speler tegen elke andere speler.  Aan het einde van het tennisseizoen wordt van elke reeks een rangschikking gemaakt. Bij het opmaken van de reeksen voor het volgende jaar houden we rekening met de rangschikking van het vorige jaar. Zo komt je in een reeks terecht waar jij in past.
De reeks waarin je speelt is onafhankelijk van je officieel klassement. Het is dus mogelijk dat iemand met een laag officieel klassement in een reeks speelt waarin spelers met een hoger officieel klassement thuishoren en omgekeerd. Meestal heeft dit te maken met het feit dat de lager geklasseerde onvoldoende officiële wedstrijden spelen om een klassementsverhoging te behalen.

Schrijf je in voor de clubcompetitie (vóór 1 mei)

bekijk de reeksindeling van de clubcompetitie

Verantwoordelijken clubcompetitie:

Mieke Vanoppen (dames en heren)
0473 68 65 14
miekevanoppen@gmail.com
Rob Wijnen (jeugd)
0474 67 83 21
rob.wijnen@telenet.be

Onze sponsors

Wij danken ondervermelde sponsors voor hun onvoorwaardelijke steun!